Här är dörrlåset du öppnar med din smartphone

Är du trött på att gå runt med en nyckelknippa lika stor som hos en vaktmästare? Eller är du en av dem som glömmer hemnycklarna titt som tätt? Då kan det här vara din räddare i nöden.

Bolist har allt du behöver när det kommer till dörrarbeslag och lås – se alla produkter här.
 
Att hålla reda på sina nycklar är en utmaning för en hel del. Att tappa bort något så viktigt som nycklar hör alltså till vardagen – och stressen som tar över innan man hittar dem likaså. Om man nu hittar dem. Det här kan nu vara ett minne blott.
 
Elektroniskt lås med Bluetooth-funktion
För de som känner igen sig i den här beskrivningen, eller tycker att konceptet med nycklar känns aningen ålderdomligt, finns en riktigt smart lösning. Nu har nämligen Danalock lanserat ett elektroniskt lås med Bluetooth-funktion. Det här gör att det enda du egentligen behöver för att öppna dörren är din smartphone.
 
Den här smarta lösningen monteras enkelt på insidan av dörren – inga delar behöver bytas ut i det befintliga låset och på utsidan syns inte det elektroniska låset. Danalock är inte bara för bostadsägare, det funkar nämligen lika bra i hyresrätter. Det beror på att huvudnyckeln fortfarande går att använda och om det är dags att flytta är det bara att ta med sig låset till nästa bostad.
 
Flera funktioner samlade i ett lås
Förutom att det är smidigt att slippa nycklarna och i stället öppna dörren med din telefon finns även andra funktioner. Du kan till exempel få notiser till mobilen när dina barn kommer hem och även skicka en tidsbestämd behörighet via e-post eller sms när hantverkaren ska in i bostaden. Det här gör att du slipper lämna ut några nycklar eller själv vara på plats. Via din surfplatta eller smartphone är även fjärröppning, fördröjd automatisk låsning och upplåsning av dörren möjligt.
 
Behöver du ett nytt lås till din ytterdörr? Bolist har det du behöver.
 

Köp produkterna här
product img

Behörssats ytterdörr

Levereras komplett. Utförande i matt krom. 699 kr.

Köp
product img

Digitalt lås

Elektroniskt lås med Bluetooth-funktion. 2490 kr.

Köp
product img

Dörrbroms

Rör och fästen i vitlackerat stål, stång av rostfritt stål. 319 kr.

Köp
product img

Dörrhandtag

Ytterdörrhandtag med cylinderbehör. 299 kr.

Köp

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies