Fyra måsten när det är dags att måla om hemma

Lite färg kan göra underverk för vilket hem som helst. Funderar du på att ändra kulör på dina väggar? Här är några saker du behöver när det är dags att måla om hemma.

Är det dags att måla om? Just nu har Bolist kampanjpriser på stora delar av sitt sortiment.
 
Hösten är inspirationens högtid. Det hör absolut inte till ovanligheterna att den kreativa motivationen leder till en hel del fix i hemmet. En del väljer att köpa nya möbler medan andra byter ut kuddar och gardiner. Men något som faktiskt gör absolut störst skillnad är att måla om i ett rum – eller flera.
 
När det är dags att ta tag i målandet behövs självklart en del verktyg och redskap för att underlätta processen. Nedan finns fyra måsten för att få jobbet gjort.

Penselset Inne 2k 30-50MM

För att kunna måla mindre partier och detaljer krävs penslar i olika storlekar. Det här minimerar risken för spill och onödigt efterarbete. Något annat som också hör till nödvändigheterna är en burköppnare för att faktiskt komma åt färgen, och även något som håller färgen fräsch, flytande och fri från klumpar.

49,90

Rollerset Basic 180 MM

Penslar i all ära men för att det inte ska ta alldeles för lång till att måla är en roller ett bra alternativ. Förutom att det sparar tid blir resultatet jämt och slätt, till skillnad från penslar som lättare lämnar spår efter sig. En roller behöver också en färgplatta för att få bort överflödig färg, som också erbjuder en plats att förvara rollern på när den inte används.

29,90

Maskeringstejp Classic Stokvis 25MMX50M

Tejp är målarens bästa vän. För dig som vill ha ett felfritt resultat i kombination med allt annat än en stadig hand är maskeringstejp det absolut bästa alternativet. Det är ett enkelt men effektivt sätt att säkerställa raka linjer.

25,90

Trappstege 3-steg ALU 1253X120X405MM

För att nå högst upp är stegen en självklarhet. Här finns det många olika alternativ att välja mellan, varför inte välja en variant som både är lätt att hantera och till ett bra pris?

289

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies