Förvaring med stil: Tre trendiga lösningar

Något av de absolut vanligaste problemen i hem över hela världen är förvaring – eller bristen av det. Något att glädjas över är att det faktiskt går att lösa med ganska enkla medel.

Bolist har flera smarta förvaringslösningar – se alla produkter här.
 
Man samlar på sig en hel del med åren, så är det. Rensning i all ära men det finns alltid saker som har en självklar plats i ens hjärta – men kanske inte i hemmet. Det är här förvaringen kommer in i bilden.
 
Hur mycket inbyggd förvaring du än har i din bostad så känns det ändå aldrig som att den riktigt räcker till. Prylar staplas på varandra och trängs om ledig yta ute i hemmet – men så behöver det inte vara längre. Här är några smarta förvaringssätt att inspireras av.

Industriell känsla på höjden

Förvaring behöver inte innebära nödlösningar. Länge har den industriella stilen trendat och i hemmen trängs material som betong och stål. Varför inte satsa på en hylla som tar lite plats – men erbjuder en hel del förvaring och även är helt rätt just nu?

299 kr

Naturen får komma in i hemmen

Det är inte bara den industriella känslan som får ta plats i hemmets alla rum. Naturmaterial, speciellt olika ljusa träslag, är en trend som har hållit i sig ett tag – och som är här för att stanna. En klassisk lagerhylla i furu är faktiskt hetare än någonsin. Förutom att det är snyggt är det även bra att hyllan inte tar upp för många kvadratmeter, här handlar det i stället om att utnyttja kubikmeter.

299 kr

Den dammfria klassikern håller än

Förvaring kan lätt bli synonymt med damm. Skåp med stängda dörrar och belamrade hyllplan kan lätt samla på sig smuts – därför går aldrig trådbacken ur varken stil eller sortiment. Trådkorgarna sväljer massvis med saker och kläder, utan att ta upp alldeles för mycket plats i ditt hem.

299 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies