Förvara smartare – här är de bästa lösningarna

Förvaring kan vara knepigt om det inte finns tillräckligt med utrymme för alla dina saker. Men det finns sätt att förvara smart och spara plats du inte ens visste att du hade.

Är det dags att byta ut din gamla inredning mot något nytt? Du hittar allt hos Bolist.

Oavsett hur stort eller litet du bor finns det att behov av förvaring. Men hur förvarar man egentligen smart? Här nedanför finns produkterna som gör dig mer organiserad och din förvaring betydligt mer slipad!

Boxar med mycket plats

Finns det något bättre i förvaringsväg än smarta lådor? Den här varianten i polyprenplast rymmer 15 liter och går att stapla på varandra, vilket sparar mycket utrymme. Att välja en transparent låda gör lagringen smartare eftersom det är lätt att se innehållet.

39,90 kr

Se innehållet genom trådarna

Trådbackar är ett väldigt bra alternativ när det kommer till att förvara saker och kläder. De är lätta att använda och, även här, går det att se innehållet utan att behöva rota runt – något som sparar både tid och energi.

199 kr

Om du inte har en garderob där trådbackar passar finns det en färdig anordning med fyra korgar i.

399 kr

Fria golvet från skorna

Att sparka av sig skorna i hallen är något som händer i de flesta hem. Skorna blir ofta liggande huller om buller på golvet – varför inte göra ytan fri istället? Med en skoback är det enkelt att förvara skorna i garderoben istället.

229 kr

En annan variant är en skohylla med singelfästa – lätt att montera och tar minimalt med plats.

189 kr

Montera smidigt

Hyllor är förvaringens bästa vän, för att kunna hänga upp de här nödvändigheterna behövs konsoler som håller dem uppe. Varför göra det svårt för sig? Välj en variant som är lätt att montera och gör jobbet i sin enkelhet.

25,90 kr

Kroka upp

Man behöver inte bara förvara på golvet och i hyllor – lagra på väggen också. Häng upp på snygga och smidiga krokar för att göra magasineringen både stilren och lättarbetad.

98,90 kr

Hyllor på höjden

Varför krångla till det? En hylla med flera plan, där varje plan kan förvara upp till 75 kilo är en väldigt smidig lösning och sväljer mycket grejer. Passar perfekt till förrådet eller varför inte till garaget?

299 kr

Klassiker med stängd dörr

Det kan vara skönt att slippa se en del av det man väljer att förvara. Därför funkar alltid den klassiska garderoben där det går att stänga dörren.

799 kr

Om du inte har så mycket kläder att hänga i garderoben kanske extra hyllplan är en bättre lösning?

84,90 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies