Förläng sommaren: Hitta rätt terrassvärmare för dig

Bara för att sommaren drar sina sista suckar behöver det inte betyda att vi ska stänga in oss om kvällarna. Trotsa temperaturen på rätt sätt – med en terrassvärmare.

Hos Bolist hittar du ett stort sortiment av terrassvärmare, se mer här.

September är en av de mest klassiska höstmånaderna när löven skiftar färg och graderna sjunker sakta med säkert. Men fortfarande går det att njuta av sensommarkvällarna utomhus – om du har rätt verktyg.

Filtar och varma jackor i all ära men varför inte njuta av kräftskivan på uteplatsen eller balkongen med en terrassvärmare? Här är några av de bästa på marknaden just nu.

Gasolkamin BG64 Blugaz

Den här gasolkaminen i lackerad plåt på hjul har en elektrisk värmefläkt med tre olika lägen. Det får plats en gasolflaska på elva kilo som räcker upp till 60 timmars värme. Kranen på gascylindern är lätt att komma åt och har japansk kvalitet på de keramiska elementen.

1990 kr

Terrassvärmare gasol bullit rostfritt stål

Terrassvärmaren signerad Bluegaz är en riktig kvalitetsvärmare i rostfritt stål. Den är unik i design och konstruktion med sin koniska brännare och elektroniska tändning. Om du vill förflytta värmen är det lätt eftersom det ingår en hjulsats.

6290 kr

Terrassvärmare digital IPX4 1200W

Den kraftfulla och energieffektiva terrassvärmaren från Silverline ger behaglig värme. Tack vare sin digitala inställning av effektläge, oscillering och timer än den lätt att använda. Den kan värma upp till 14 kvadratmeter utan att torka ut eller ge en brännande känsla. Dessutom ger den omgående dokumenterat effektiv direktvärme – med bara halva energiåtgången jämfört med andra typer av terrassvärmare.

1790 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies