Enkla knepet: Så håller du det fräscht i kök och badrum

För många är städning inget problem – medan det är lika vanligt att det görs med ett visst motstånd hos andra. Oavsett vilken kategori du tillhör så är knep, som gör processen lättare, alltid välkomna.

Behöver du ny städutrustning till hemmet? Bolist har allt du behöver.

Hur mycket man än städar kan det kännas svårt att få det riktigt rent i vissa delar av hemmet. Då handlar det oftast om just de rum där det känns absolut viktigast att ha det fräscht, nämligen kök och badrum.

Många kämpar på med olika typer av rengöringssprayer, tvättsvampar och golvmoppar. Det är självklart inget fel med det, men det finns faktiskt ett verktyg som dödar 99,99 % av de vanligaste bakterierna i hemmet: Ångtvätten.

Det finns olika typer av ångtvättar, men när det kommer till rengöring av utrymmen som kök och badrum kan en kompakt variant vara det bästa alternativet. Kärcher har en modell som är handhållen för snabb vardagsstädning – utan kemikalier. Tillsammans med tillbehören som kommer med blir det effektivt att rengöra ytor som kakel, kakelfogar, blandare, spishäll och andra rostfria ytor.

Vad är det då som gör ångtvätten så effektiv? Hemligheten är att när vattnet i maskinen hettas upp till 100 grader bildas en ånga. Den här ångan, tillsammans med ett hårt tryck, når de allra flesta svåråtkomliga utrymmen och löser upp smutspartiklarna. Förutom att städningen blir effektiv och enkel så görs den helt utan kemiska rengöringsmedel. Det här innebär att det inte heller bildas några allergiframkallande städrester på de rena ytorna.

Ångtvätt SC1

En kompakt ångtvätt från Kärcher. Handhållen för snabb vardagsstädning utan kemikalier. Perfekt vid rengöring i kök och badrum. Tack vare effektiva tillbehör kan du rengöra de flesta hårda ytor i hemmet, så som exempelvis blandare, kakel, kakelfogar, spishällen, köksfläkten och rostfria ytor.

529 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies