Det här behöver du definitivt i badrummet i vinter

Vintern väntar runt hörnet och det är dags att förbereda sig. Varför inte installera något i ditt badrum som kommer ge dig det lilla extra – speciellt under det kallaste månaderna.

Just nu har Bolist kampanjpris på stora delar av sitt sortiment – se alla produkter här.

Is, snö och minusgrader. Det är bara att inse, vintern är här inom kort oavsett om du gillar det eller inte. För att klara av den kalla temperaturen utomhus krävs en del knep att hålla värmen i hemmet.

Det finns självklart många sätt att göra det här på – men det finns ett trick som känns lite lyxigare, härligare och mer extra än alla andra. För helt ärligt, finns det något mysigare än att vira in sig i en varm handduk när du just klivit ur duschen? Svaret är enkelt: Nej.

För att få den här mysiga handduken varm krävs självklart en handdukstork. Förutom att den stilrena anordningen håller din handduk varm torkar den förstås effektivt dina badlakan. Det är dags att djupdyka ner bland de bästa handdukstorkarna i butik just nu.

Handdukstork Ellips Krom

Den här torken ansluts antingen med elpatron eller till ett slutet radiatorsystem. Den kombinationen av två anslutningar ger dig chansen till en varm handdukstork året om.

2190 kr

My Handdukstork Rostfritt

Den här stilrena modellen från Hafa är en riktig hit. Den är av blanka, rostfria stålrör och har svängda stänger med elburen värme. Det är enkelt att ansluta den med stickkontakt.

890 kr

My Handdukstork Svängbar RFR Pol

Ännu ett snyggt och smakfullt alternativ! Här är en svängbar handdukstork med inbyggd elslinga med strömbrytare och stickkontakt. De blanka rostfria stålrören sätter verkligen stilen i vilket badrum som helst.

1590 kr

Handdukstork Original Svart

Här har du modellen för dig som vågar. Handdukstorken har nämligen fyrkantiga rör av matt svart lackat stål, vilket självklart höjer hela inredningen på ett enkelt men effektivt sätt.

3590 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies