Bolist 10 år – firar med att sänka priserna på hundratals artiklar

Bolist är Sveriges största bygg- och järnhandel med 200 butiker och näthandel. I år firar de 10-årsjubileum med pompa och ståt – och en hel del härliga erbjudanden.

Bolist fyller 10 år och har sänkt priser på hundratals artiklar – här kan du fira med fina kampanjpriser!

Mycket kan hända på ett decennium, och när det gäller Bolist stämmer det verkligen. Idag är de Sveriges absolut största bygg- och järnhandel med 200 fristående butiker utspridda över hela Sverige och över 10 000 produkter tillgängliga online.

Rörelsen framåt är en av nycklarna till framgång
Hans Thorell, ägare till Bolists medlemsföretag Mälarträ i Enköping, har varit med sedan start inom byggsektorn och ser en tydlig utveckling över åren som gått:
– Det har varit en otrolig utveckling, inget snack om saken. Vi är verkligen på framåtanda på mycket saker och förfinar varje dag. Kan vi bli 0,1 procent bättre varje dag – då rör vi oss hela tiden framåt.

En av de absolut största händelserna under åren har, enligt Hans, varit att Bolist har ett eget stort huvudlager i Helsingborg. Det har varit en stor satsning för alla inblandade – och både ägarna och kunderna får ta del av de positiva effekterna.
– Vi får ner våra lager och samköper istället från centrallagret. Det gör att vi inte behöver ha en massa udda produkter på hyllan vilket är en jättestyrka vi har, säger Hans och fortsätter:

– Det gör också att vi kan ha ett pris som är mycket starkt mot marknaden.

”En egenföretagare ger sig aldrig”
Hemligheten bakom Bolists framgångssaga har alltid varit den familjära känslan, närheten till sina kunder och den starka kompetensen i alla butiker.
– Bolist sticker ut med att det är mycket familjärt, eftersom det är så många familjeföretag som är ägarbolag. Alla är på tå och värnar om sitt eget företag och även hela bolaget, säger Hans och understryker ytterligare en styrka:
– En egenföretagare ger sig aldrig.

Nu firar Bolist sitt 10-årsjubileum med stora kampanjer och härliga erbjudanden på stora delar av sitt sortiment – något som kommer att märkas både på nätet och i de 200 butikerna i hela landet.
– Jag är helt övertygad om att kunderna känner sig välkomna och omhändertagna när de kommer in i Bolists butiker. Nu firar vi med pompa och ståt!

Ett decennium firas med kanonpriser på större delen av sortimentet – se allt här.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies