Sex tips för en lyckad bettingkväll

Det är en spännande match på tv som du absolut inte vill missa – se till att maxa din sportkväll. Här är några enkla tips för en garanterat lyckad bettingkväll!

Läs allt om världens första sportsbettingäventyr här!

 

1. En riktigt bra tv
Om du inte kan vara på plats för att titta på matchen så är det nästbästa att se den på en riktigt schysst tv. Krispig bild i ett stort format på hög volym är de enkla reglerna som ger känslan av att vara där på arenan.

 

2. Den bekväma sittplatsen
Det är viktigt att sitta bra när du ska se en spännande match. En hård, obekväm stol får inte bli ett störningsmoment under kvällen. Satsa på något mjukt med en hel del studs, då är det lättare att ställa sig upp snabbt när spelarna börjar närma sig straffområdet och spänningen nästan blir olidlig.

 

3. Rätt sällskap
Att skrika ut hur orättvis domaren är eller skratta i ett okontrollerat lyckorus är mycket roligare att göra tillsammans med någon. Se till att se matchen med någon som är lika taggad som du är.

 

Är du redo att utmana dina vänner i Betser League? Kolla här!

 

4. Tävla mot dina vänner
Traditionell betting är riktigt roligt, men nu finns det något som gör att spänningen läggs i en extra växel. I november lanserades Betser, en tjänst som gör att du bettar samtidigt som du också tävlar mot dina vänner. Genom att samla poäng rankas du i Betser League – äntligen går det att bevisa vem i kompisgänget som är bäst på att betta!

 

5. Låt ingenting störa – mörklägg på bästa sätt
För att behålla fullt fokus på matchen så är det allra bästa att stänga ute omgivningen så gott det går. Läcker dina persienner igenom ljus utifrån? Använd en mörkläggningsgardin som ger maximalt med mörker – och låter tv-skenet vara den enda ljuskällan.

 

6. Glöm inte snacks
Nu är det bara en sista sak som fattas: snacks. En riktigt bra match är värd något gott att båda äta och dricka för att komma i rätt stämning. Om inte annat så är det betydligt bättre att tugga på krispiga grillchips än dina naglar när det blir som mest spännande.

 

Här kan du registrera dig till det nya bettingäventyret!

 

betserlogo
Betser är ett helt nytt, innovativt bettingäventyr som lanserades tidigare i höst. Här ska betting tas till en ny nivå där du inte bara spelar inom sporten – utan tävlar även med andra som bettar. I Betser League rankas sedan de som bettar allra bäst.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies