Så kan du tjäna pengar på ditt intresse

Hobbys och intressen är något du ofta sysslar med bara för att det är kul, precis som det ska vara. Men skulle det inte vara härligt att samtidigt kunna tjäna pengar på ditt intresse? Nu kan du det.

Här kan du registrera dig till det nya bettingäventyret!

 

Att få tillbringa sin lediga tid med något man tycker att är roligt är värt mycket – men nu kan det bli värt ännu mer: Pengar. Gillar du sport? Och spel? Då kommer du att älska Betser.
– Vi är de första i världen som gör det här, säger Vegard Rostad Rinne, Content Manager på Betser.

 

Du kan aldrig förlora
Betser är något helt nytt i bettingvärlden där du aldrig förlorar. Det finns nämligen flera olika sorters poäng att samla; de klassiska poängen som rankar dig högre i Betsers egen poängliga Betser League och även Balls och brains-poäng.

 

När du satsar på ett spel med en insats på minst 5 euro så får du nämligen automatiskt antingen balls eller brains. För att samla balls, som är mer värda, ska du våga satsa på ett spel med odds som är högre än 8.00. Brains får du om du spelar på odds mellan 1.25 och 7.99.

 

De här poängen kan växlas in till exempelvis free bets eller freespins i Betsers eget casino.
– Du kan använda balls och brains när som helst och du förlorar dem inte i Betser League, säger Vegard.

 

Vilken är din bettingprofil? Kolla här!

 

Rankas högre i Betser League
Så, medan balls och brains är som lojalitetspoäng för Betsers användare så finns det samtidigt klassiska poäng att hämta – och även pengar. Betser League har turneringar på två veckor i taget, om du är en av toppspelarna i ligan när turneringen är slut så går du vidare till nästa division.

 

Det här systemet gör att du inte bara spelar mot dig själv utan mot andra spelare. Det här ger dig och dina kompisar äntligen chansen att bevisa vem som är bäst på att betta.

 

GUIDE: Så registrerar du dig hos Betser
• Gå in på www.betser.com.
• Skriv in din mailadress
• Välj ett användarnamn och lösenord
• Nu är du registrerad!
• När du börjar spela för pengar fyller du i dina uppgifter på din profil

 

Är du skicklig nog för Betser League? Testa här!

 

betserlogo
Betser är ett helt nytt, innovativt bettingäventyr som lanserades tidigare i höst. Här ska betting tas till en ny nivå där du inte bara spelar inom sporten – utan tävlar även med andra som bettar. I Betser League rankas sedan de som bettar allra bäst.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies